Cerca lliure

S'han trobat 169 recursos i/o accions formatives
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Adquirir els coneixements i tècniques bàsiques per abordar situacions de crisis agudes amb els usuaris amb TEA.

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    •Conèixer el marc legal de l'accés a la informació. Identificar les seves implicacions.
    •Plantejar accions i mesures concretes.
    •Aquesta acció formativa aprofundeix en els coneixements tant teòrics, com pràctics, de l'accés a la informació.

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    * Adquirir coneixements sobre la normativa d'aplicació a les activitats i sobre les novetats normatives que s'estan treballant des de diferents àmbits.

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Introduir les causes que ens porten a mesurar (relació estreta amb els objectius).
    • Introduir els conceptes bàsics (mètriques) i la descripció de l'informe mensual.
    • Adquirir competències per l'informe mensual del Whatabout i altres eines gratuïtes d'anàlisi de xarxes (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube).
    • Anàlisi i avaluació (què fem amb les dades?).
    • Valorar l'efectivitat de les xarxes socials de la biblioteca a partir de l'informe mensual.

    Canal
    Presencial
    Durada
    8,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Assolir coneixements bàsics d’elements generals que intervenen en el sector de l’aparadorisme.
    • Adquirir els coneixements i les tècniques necessàries per a dissenyar i elaborar aparadors en els equipaments culturals, per difondre els fons de les biblioteques.

    Canal
    Presencial
    Durada
    8,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Formar als participants com a personal especialitzat a nivell bàsic cpm a manipulador i aplicador de productes fitosanitaris d'acord al que exigeix la normativa vigent.

    Canal
    Presencial
    Durada
    25,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Formar als participants com a personal especialitzat a nivell qualificat en manipulador i aplicador de productes fitosanitaris d'acord amb la normativa vigent.

    Canal
    Presencial
    Durada
    60,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Oferir recursos sobre literatura infantil als professionals de les àrees infantils de les biblioteques.
    • Donar suport a la dinamització de la lectura adreçada a infants i famílies.

    Canal
    Presencial
    Durada
    12,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Utilitzar tècniques de comunicació verbal i d'informació per adaptar el missatge i l'estil de la comunicació a les característiques de l'interlocutor.
    . Conèixer i aplicar els elements importants que ens ajuden a ser eficaços en la comunicació.
    . Desenvolupar una atenció telefònica de qualitat.

    Canal
    Presencial
    Durada
    16,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, tant si es tracta del mateix operador com de persones a les que ha estat delegada aquesta funció.

    Canal
    Presencial
    Durada
    10,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, tant si es tracta del mateix operador com de persones a les que ha estat delegada aquesta funció.

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Acció exclusiva orientada a l'enfortiment i apoderament del rol de Cap de Zona.
    • Prendre consciència de la ubicació real dins del rol professional de cap de zona i trencar les barreres mentals i emocionals, sovint inconscients, quant a la capacitat de lideratge d'equips, persones i projectes a través d'una metodologia innovadora i efectiva.

    Canal
    Presencial
    Durada
    7,0 h