Autocontrols sanitaris a establiments alimentaris

Acció formativa
Autocontrols sanitaris a establiments alimentaris
Àrea promotor de formació:
Direcció de Serveis de Formació
Requisits:
Dirigit a tot aquell personal que participa en la manipulació d'aliments.
Nombre de participants: Mínim 10 | Òptim 12 | Màxim 15
Canal:
Presencial
Durada: 4,0 h | Presencial 4,0 h | Videoformació 0,0 h | Treball en línia 0,0 h
Modalitat:
taller

Programa, avaluació i acreditació

Introducció.
Funcions i característiques de la persona responsable dels autocontrols.
Condicions que s’han de supervisar i garantir.
Prerequisits sanitaris i registres associats.

Servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, tant si es tracta del mateix operador com de persones a les que ha estat delegada aquesta funció.

Les explicacions del docent es combinaran amb representacions gràfiques i vídeos.

Es realitzaran pràctiques demostratives en les instal·lacions de les cuines dels centres sobre les diferents supervisions per dur a terme.

S’entregarà a cada alumne i es complimentarà la Guia per a l’aplicació dels autocontrols, com a model per al seguiment d’aquesta supervisió.
Assistència
Proves d’aprenentatge
Es farà una Prova escrita d’autoavaluació al final de l’acció formativa.
Certificat d’aprofitament

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Oficis Igualtat i sostenibilitat social Auxiliar cuina Aprenentatge permanent
Oficis Igualtat i sostenibilitat social Cuiner Aprenentatge permanent
Oficis Igualtat i sostenibilitat social Operari serveis cuina Aprenentatge permanent
Suport operatiu Igualtat i sostenibilitat social Auxiliar geriatria Aprenentatge permanent
Tècnic especialista Igualtat i sostenibilitat social Educador Aprenentatge permanent
Tècnic especialista Igualtat i sostenibilitat social Treballador social Aprenentatge permanent