Cerca lliure
-
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
-Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
-Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
-Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
-Aplicar els coneixements a la realitat professional.CanalPresencialDurada20,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
-Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
-Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
-Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
-Aplicar els coneixements a la realitat professional.CanalPresencialDurada35,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Assolir els coneixements i habilitats bàsiques per treballar amb l'aplicació SAP-SIGC, gestor pressupostari.
CanalVideoformació + en líniaDurada10,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Obtenir una visió global de la contractació del sector públic.
-Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
-Aprofundir en la concepció de la contractació pública com a estratègica.
-Entendre la importància de la planificació de la contractació.
-Conèixer com reconduir la contractació menor.
-Aplicar els coneixements a la realitat professional.CanalPresencialDurada5,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
-Obtenir una visió bàsica de la contractació del sector públic.
-Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre, que tenen relació amb el contingut del curs.
-Entendre la importància de la redacció correcta de la documentació: coherència, cohesió i adequació textuals.
-Saber aplicar els criteris generals i estilístics del llenguatge administratiu i utilitzar amb precisió la terminologia jurídica.
-Aprendre a estructurar, justificar, raonar i argumentar la documentació contractual des del punt de vista lingüístic i jurídic.
-Aplicar els coneixements a la realitat professional.CanalPresencialDurada12,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Millorar els processos vinculats a la gestió de les dades pressupostàries i administratives, per a la realització d'acords d'adjudicació i execució amb terceres persones mitjançant l'aplicació informàtica SAP-SIGC
CanalPresencialDurada20,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
En aquesta formació s'expliquen quines són les principals eines digitals amb què podem donar a conèixer el nostre restaurant en un context com l'actual i no dependre tant de plataformes com Glovo o Just Eat.
Els assistents aprendran les funcionalitats bàsiques de les xarxes socials (especialment Instagram), com ha de ser el seu web i quines accions complementàries poden realitzar per arribar a nous públics i fidelitzar els clients actuals.CanalVideoformacióDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Què és el nou model d’economia circular?
Sovint sentim parlar d’economia circular, però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?
Aquest curs està orientat a les empreses del sector turístic i vol ser una oportunitat per introduir el concepte i estimular un procés de generació d’idees per adaptar la pròpia activitat a aquest nou model econòmic o dissenyar nous productes, serveis o activitats des d’una perspectiva circular.CanalVideoformacióDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
· Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
· Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
· Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
· Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambientalCanalVideoformacióDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
. Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
. Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
. Descobrir les eines disponiblesCanalVideoformacióDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
. Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
. Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
. Descobrir les eines disponiblesCanalVideoformacióDurada3,0 h -
Acció formativa
https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg
Assolir els conceptes i elements bàsics per a una òptima comercialització i promoció de productes i destinacions de turisme esportiu.
Es tractaran les principals disciplines esportives que conformen l’oferta: futbol, natació, atletisme, ciclisme, triatló, esports d’equip.CanalVideoformacióDurada3,0 h