Taller de Restauració sostenible: taller d'aprofitament alimentari i adaptació a la normativa

Acció formativa
Taller de Restauració sostenible: taller d'aprofitament alimentari i adaptació a la normativa
Àrea promotor de formació:
Gerència de Serveis de Turisme
Requisits:
les edicions d'aquest taller es programaran territorialment, consulteu el calendari
Nombre de participants: Mínim 5 | Òptim 7 | Màxim 7
Canal:
Videoformació
Durada: 3,0 h | Presencial 0,0 h | Videoformació 3,0 h | Treball en línia 0,0 h
Modalitat:
taller

Programa, avaluació i acreditació

. Context: Per què hem de incorporar la sostenibilitat al menú?
. Les claus de el menú del clima
. Casos d’èxit
. Avantatges i reptes del menú pel clima
. Pla d’acció
. Recursos disponibles

Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
. Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
. Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
. Descobrir les eines disponibles

videoformació
Certificat d’assistència

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Desenvolupament econòmic, turisme i comerç Tècnic gestió turística Visió global