Taller de Restauració sostenible: taller d'aprofitament alimentari i adaptació a la normativa
Programa, avaluació i acreditació
. Context: Per què hem de incorporar la sostenibilitat al menú?
. Les claus de el menú del clima
. Casos d’èxit
. Avantatges i reptes del menú pel clima
. Pla d’acció
. Recursos disponibles
. Les claus de el menú del clima
. Casos d’èxit
. Avantatges i reptes del menú pel clima
. Pla d’acció
. Recursos disponibles
Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
. Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
. Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
. Descobrir les eines disponibles
videoformació
Assistència
Certificat d’assistència
Destinataris
Col·lectiu professional | Àmbit funcional | Lloc de treball | Competència |
---|---|---|---|
Tècnic especialista | Desenvolupament econòmic, turisme i comerç | Tècnic gestió turística | Visió global |