Cerca lliure

S'han trobat 11 recursos i/o accions formatives
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Conèixer que significa introduir la perspectiva de gènere: diagnosi, planificació, implentació i avaluacio.. Desenvolupar estrategies d'introducció de la perspectiva de gènere: Indicadors de gènere, pressupostos de gènere.

    Canal
    Presencial
    Durada
    5,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Afavorir la transversalitat de gènere en els projectes i programes que s’impulsen des de la Diputació de Barcelona, incidint en quins són els punts clau en l’àmbit de l’atenció a les persones

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    En aquesta formació s'expliquen quines són les principals eines digitals amb què podem donar a conèixer el nostre restaurant en un context com l'actual i no dependre tant de plataformes com Glovo o Just Eat.
    Els assistents aprendran les funcionalitats bàsiques de les xarxes socials (especialment Instagram), com ha de ser el seu web i quines accions complementàries poden realitzar per arribar a nous públics i fidelitzar els clients actuals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Què és el nou model d’economia circular?
    Sovint sentim parlar d’economia circular, però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?
    Aquest curs està orientat a les empreses del sector turístic i vol ser una oportunitat per introduir el concepte i estimular un procés de generació d’idees per adaptar la pròpia activitat a aquest nou model econòmic o dissenyar nous productes, serveis o activitats des d’una perspectiva circular.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
    En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
    · Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
    · Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
    · Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
    · Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
    . Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
    . Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
    . Descobrir les eines disponibles

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
    . Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
    . Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
    . Descobrir les eines disponibles

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Assolir els conceptes i elements bàsics per a una òptima comercialització i promoció de productes i destinacions de turisme esportiu.
    Es tractaran les principals disciplines esportives que conformen l’oferta: futbol, natació, atletisme, ciclisme, triatló, esports d’equip.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    • Adquirir conceptes sobre gamificació

    • Adquirir conceptes de storytelling

    • Adquirir un repositori documental i d’eines

    • Conèixer casos d’èxit

    • Crear una proposta sobre casos reals

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    En aquest curs aprendrem què és un Pla d’Igualtat en les empreses turístiques, quina és la legislació vigent i quina és nova normativa que entra en vigor aquest 2021. També els beneficis de la igualtat de gènere. Per últim, abordarem la importància de saber prevenir i actuar davant d’un cas d’assetjament sexual dins l’àmbit laboral

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Conèixer la guia d’ indicadors de gènere per avaluar programes i serveis .Revisar i analitzar la proposta bàsica d’ indicadors de gènereReforçar competències d’anàlisi vers el procés d’avaluació amb enfocament de gènereReflexionar sobre les pautes per a la construcció dindicadors de gènere de de l’ àmbit professional propi.

    Canal
    Presencial
    Durada
    8,0 h