Cerca lliure

S'han trobat 17 recursos i/o accions formatives
  • https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2737.jpg

    Recurs

    La reforma de la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat ha provocat canvis importants en l'exercici de la capacitat jurídica d’aquestes persones. Quin és l’objectiu de la reforma?
    En parlem amb l’advocada Júlia Brils.

    Tipus de recurs
    Entrevista
    Format
    Àudio
  • https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2742.jpg

    Recurs

    La reforma de la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat té la intenció de promoure i fomentar les mesures voluntàries. És a dir, el respecte a la voluntat de la persona. Ara parlarem de quines són aquestes mesures, com es poden tramitar, i en posarem alguns exemples, amb l’advocada Anna Rovira Cairó.

    Tipus de recurs
    Entrevista
    Format
    Àudio
  • https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2743.jpg

    Recurs

    La reforma legislativa, civil i processal en matèria de discapacitat aboleix el concepte de tutela per a persones majors d’edat. Tot i això, en alguns casos, cal acudir al jutjat per demanar mesures de suport. En quins casos concretament? En parlem amb l'advocada Anna Rovira Cairó.

    Tipus de recurs
    Entrevista
    Format
    Àudio
  • https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2744.jpg

    Recurs

    Hi ha ocasions en que una persona treballadora social ha d’intervenir per sol.licitar mesures de suport per a la persona amb discapacitat. En aquests casos, cal que s’adrecin a la fiscalia. Expliquem com i per què amb l’advocada Jordina Garriga Brosa.

    Tipus de recurs
    Entrevista
    Format
    Àudio
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    35,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Aprofundir en la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Entendre la importància de la planificació de la contractació.
    -Conèixer com reconduir la contractació menor.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    5,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió bàsica de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre, que tenen relació amb el contingut del curs.
    -Entendre la importància de la redacció correcta de la documentació: coherència, cohesió i adequació textuals.
    -Saber aplicar els criteris generals i estilístics del llenguatge administratiu i utilitzar amb precisió la terminologia jurídica.
    -Aprendre a estructurar, justificar, raonar i argumentar la documentació contractual des del punt de vista lingüístic i jurídic.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    12,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    En aquesta formació s'expliquen quines són les principals eines digitals amb què podem donar a conèixer el nostre restaurant en un context com l'actual i no dependre tant de plataformes com Glovo o Just Eat.
    Els assistents aprendran les funcionalitats bàsiques de les xarxes socials (especialment Instagram), com ha de ser el seu web i quines accions complementàries poden realitzar per arribar a nous públics i fidelitzar els clients actuals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Què és el nou model d’economia circular?
    Sovint sentim parlar d’economia circular, però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?
    Aquest curs està orientat a les empreses del sector turístic i vol ser una oportunitat per introduir el concepte i estimular un procés de generació d’idees per adaptar la pròpia activitat a aquest nou model econòmic o dissenyar nous productes, serveis o activitats des d’una perspectiva circular.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
    En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
    · Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
    · Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
    · Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
    · Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
    . Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
    . Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
    . Descobrir les eines disponibles

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h