Cerca lliure

S'han trobat 17 recursos i/o accions formatives
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió unitària i global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Entendre la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Aprofundir en els aspectes més rellevants de la contractació.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    35,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Donar instruments per traslladar l'estratègia a la gestióFacilitar eines per a la gestió del canvi

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Oferir eines per a repensar el disseny de serveis públics. Provar eines per comprendre què necessiten, esperen i volen els ciutadans o usuaris d'un servei.

    Canal
    Presencial
    Durada
    16,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Conèixer i aplicar les fases d'un procés de planificació (anàlisi, diagnosi, prognosi, disseny, execució, seguiment i redisseny) per la millora contínua. Identificar els elements bàsics d'un pla i els seus requeriments . Advertir de l'oportunitat i els riscos de la planificació. Estendre la cultura de la planificació als serveis públics, com a eina de millora, i de la transparència i el rendiment de comptes

    Canal
    Presencial
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Conèixer i aplicar les fases d'un procés de planificació (anàlisi, diagnosi, prognosi, disseny, execució, seguiment i redisseny) per la millora contínua. Identificar els elements bàsics d'un pla i els seus requeriments. Advertir de l'oportunitat i els riscos de la planificació. Estendre la cultura de la planificació als serveis públics, com a eina de millora, i de la transparència i el rendiment de comptes

    Canal
    Videoformació + en línia
    Durada
    20,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió global de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre.
    -Aprofundir en la concepció de la contractació pública com a estratègica.
    -Entendre la importància de la planificació de la contractació.
    -Conèixer com reconduir la contractació menor.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    5,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    -Obtenir una visió bàsica de la contractació del sector públic.
    -Conèixer les novetats introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre, que tenen relació amb el contingut del curs.
    -Entendre la importància de la redacció correcta de la documentació: coherència, cohesió i adequació textuals.
    -Saber aplicar els criteris generals i estilístics del llenguatge administratiu i utilitzar amb precisió la terminologia jurídica.
    -Aprendre a estructurar, justificar, raonar i argumentar la documentació contractual des del punt de vista lingüístic i jurídic.
    -Aplicar els coneixements a la realitat professional.

    Canal
    Presencial
    Durada
    12,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    En aquesta formació s'expliquen quines són les principals eines digitals amb què podem donar a conèixer el nostre restaurant en un context com l'actual i no dependre tant de plataformes com Glovo o Just Eat.
    Els assistents aprendran les funcionalitats bàsiques de les xarxes socials (especialment Instagram), com ha de ser el seu web i quines accions complementàries poden realitzar per arribar a nous públics i fidelitzar els clients actuals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Què és el nou model d’economia circular?
    Sovint sentim parlar d’economia circular, però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?
    Aquest curs està orientat a les empreses del sector turístic i vol ser una oportunitat per introduir el concepte i estimular un procés de generació d’idees per adaptar la pròpia activitat a aquest nou model econòmic o dissenyar nous productes, serveis o activitats des d’una perspectiva circular.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
    En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
    · Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
    · Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
    · Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
    · Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
    . Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
    . Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
    . Descobrir les eines disponibles

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h