Cerca lliure

S'han trobat 17 recursos i/o accions formatives
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    •Adquirir els coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar les funcions assignades en el document d’autoprotecció: dirigir i comandar les actuacions necessàries en cas d’emergència.
    •Conèixer els drets i deures dels treballadors en l’àmbit de les emergències.
    •Conèixer detalladament el document d'autoprotecció de l’edifici o recinte.
    •Conèixer els procediments de comunicació i coordinació d’emergències.
    •Conèixer les funcions específiques dels equips d’emergència.
    •Conèixer els recursos per eliminar, reduir o minimitzar els efectes d’una emergència sobre les persones.

    Canal
    Presencial
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    •Adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per desenvolupar les funcions assignades en el document d’autoprotecció.
    •Conèixer els drets i deures dels treballadors en l’àmbit de les emergències.
    •Conèixer detalladament el document d'autoprotecció de l’edifici o recinte.
    •Conèixer els procediments de comunicació i coordinació d’emergències.•Conèixer les funcions específiques dels equips d’emergència.
    •Establir unes pautes d’actuació per eliminar, reduir o minimitzar els efectes d’una emergència sobre les persones.

    Canal
    Presencial
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Objectius generals:
    Adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per desenvolupar les funcions assignades en el document d’autoprotecció.

    Objectius específics:
    Conèixer els drets i deures dels treballadors en l’àmbit de les emergències.
    Conèixer el document d'autoprotecció de l’edifici o recinte.
    Conèixer les funcions específiques dins dels documents d’autoprotecció.
    Conèixer els procediments de comunicació interna i externa.
    Conèixer els mitjans materials de detecció d’emergències.
    Conèixer els rols i funcions dels equips d’emergència.

    Canal
    Presencial
    Durada
    2,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    . Conèixer que significa introduir la perspectiva de gènere: diagnosi, planificació, implentació i avaluacio.. Desenvolupar estrategies d'introducció de la perspectiva de gènere: Indicadors de gènere, pressupostos de gènere.

    Canal
    Presencial
    Durada
    5,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    •Conèixer els drets i deures dels treballadors en l’àmbit de les emergències.
    •Conèixer el document d'autoprotecció de l’edifici o recinte.
    •Conèixer els procediments de comunicació i coordinació d’emergències.
    •Proporcionar instruccions d’emergència.
    •Conèixer els rols i funcions dels equips d’emergència.
    •Conèixer els recursos per eliminar, reduir o minimitzar els efectes d’una emergència.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    2,5 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Afavorir la transversalitat de gènere en els projectes i programes que s’impulsen des de la Diputació de Barcelona, incidint en quins són els punts clau en l’àmbit de l’atenció a les persones

    Canal
    Presencial
    Durada
    4,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Objectius generals:
    •Proporcionar als treballadors coneixements bàsics d’actuació en cas d’emergència.
    Objectius específics:
    •Conèixer els drets i deures dels treballadors en l’àmbit de les emergències.
    •Conèixer el document d'autoprotecció de l’edifici o recinte.
    •Conèixer els procediments de comunicació i coordinació d’emergències.
    •Proporcionar instruccions d’emergència.
    •Conèixer els rols i funcions dels equips d’emergència.
    •Conèixer els recursos per eliminar, reduir o minimitzar els efectes d’una emergència sobre les persones.

    Canal
    Presencial
    Durada
    2,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Conèixer unes pautes bàsiques d'actuació per aplicar en cas que esdevingui una emergència, dins de l'àmbit laboral de la Diputació de Barcelona o un eventual àmbit familiar o social.

    Microcursos
    Canal
    En línia
    Durada
    2,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    En aquesta formació s'expliquen quines són les principals eines digitals amb què podem donar a conèixer el nostre restaurant en un context com l'actual i no dependre tant de plataformes com Glovo o Just Eat.
    Els assistents aprendran les funcionalitats bàsiques de les xarxes socials (especialment Instagram), com ha de ser el seu web i quines accions complementàries poden realitzar per arribar a nous públics i fidelitzar els clients actuals.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Què és el nou model d’economia circular?
    Sovint sentim parlar d’economia circular, però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?
    Aquest curs està orientat a les empreses del sector turístic i vol ser una oportunitat per introduir el concepte i estimular un procés de generació d’idees per adaptar la pròpia activitat a aquest nou model econòmic o dissenyar nous productes, serveis o activitats des d’una perspectiva circular.

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
    En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
    · Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
    · Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
    · Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
    · Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h
  • Acció formativa

    https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/AF_BAF.jpg

    Taller per descobrir els requisits, els recursos i les millors estratègies per crear una proposta gastronòmica sostenible, saludable e inclusiva per tot tipus de negocis de restauració.
    . Descobrir els ingredients claus d’un menú sostenible
    . Aprendre a dissenyar la millor estratègia per cada model de restauració
    . Descobrir les eines disponibles

    Canal
    Videoformació
    Durada
    3,0 h